Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

Furre Buke Kërkon të punësojë Ndihmes furrxhi

Përshkrim

Per turnin e nates. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. "Bogdani", prane Njesise Bashkiake nr.10

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për industrinë ushqimore dhe pije
Furre buke, ndihmes furrxhi

Telefon: 0682458012


Botuar më 16/04/2018

Telefon