Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

ZGARA Supreme Kërkon të punësojë Zgarist

Përshkrim

Me eksperience pune. Paga 43.000 Leke. Puna me turne, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, ish Parku I Autobuzave, prane qendres Condor

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Zgara supreme, zgarist

Telefon: 0692642049


Botuar më 16/04/2018

Telefon