Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

SHITET BIZNESI

Përshkrim

PARUKERI, Rruga : Dervish Hekali 200 metra mbi big market dhe 50 metra poshte kondacionit Eleonor

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi, 5.000.000 leke

Telefon: 0685631058

5.000.000 leke

Botuar më 16/04/2018

Telefon