Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

BLV BAJRAM CURRI

prane pallatit me shigjeta, afer karburant Kastatit, buze rruge | 22 M2 | 20.000 Leke
Përshkrim

Jepet me qera dyqan, 22 M2, kati 1, 1 banjo, bosh, uje dhe drita 24 ore

Karakteristika
Prona te patundshme, Qeradhenie, Dyqane
Blv Bajram Curri, prane pallatit me shigjeta, afer karburant Kastatit, buze rruge, 22 M2, 20.000 leke
1 banjo, bosh, kati 1

Telefon: 0693761252

20.000 leke/muaj

Botuar më 16/04/2018

Telefon