Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

SHITEN KOSHERE BLETESH

Përshkrim

Gjendja: shume e mire, 10-15 koshere me blete ne gjendje shume te mire, me 4, 5 dhe 6 pjellje, Lushnje

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Te tjera
Shiten koshere bletesh

Telefon: 0682578918

Celular: 0682578918

Email: mbrikenasharka94@yahoo.com


Botuar më 16/04/2018

Telefon
Email