Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

KERKOHET Bari

Përshkrim

Paga mujore 40.000 leke ne muaj + ushqim, Adresa: Tropoje.

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Blegtori dhe peshkim, rritje e kafshëve të vogla
Kerkohet, bari

Telefon: 0694574174


Botuar më 16/04/2018

Telefon