Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

BAR KAFE EUROLLOTO Kërkon të punësojë Kamarier

Përshkrim

Ofrohen kushte dhe pagese e kenaqshme, Adresa: Tek 9-kateshet, prane Ambulances se Madhe dhe Prokurorise se Pergjithshme

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Bar kafe eurolloto, kamarier

Telefon: 0692241760


Botuar më 16/04/2018

Telefon