Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

ARGJENDARI KLEOPATRA Kërkon të punësojë Shitese

Përshkrim

Preferohet te jete familjare. Mosha 25-33 vjeç. Paga 30.000 leke, Adresa: Perballe Taivanit, pallati Shallvareve, tek Geraldina Sposa

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Bizhuteri, flori dhe argjend
Argjendari kleopatra, shitese

Telefon: 0695361282


Botuar më 16/04/2018

Telefon