Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

Pazariim.al Kërkon të punësojë Sherbim klienti

Kontrata: Kohe e plote |
Përshkrim

Ofrohet nje pozicion pune per nje vajze e cila te mos kete angazhime shkollore. Orari qe kerkohet eshte i plote. Personi qe aplikon duhet te jete i shkathet, te menaxhoje situata te ndryshme. Te jete e afte te perdore kompjuterin dhe rrjetet sociale., Tiranë

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Elektroshtëpiake
Pazariim.al, sherbim klienti

Telefon: 0672000512

Celular: 0697246064

Email: pazar@pazariim.al


Botuar më 16/04/2018

Telefon
Email