Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

KELVIN TRAVEL & TOURS Kërkon të punësojë Agjent

Përshkrim

Agjente udhetimesh (FEMER), me ose pa eksperience. Duhet te kete njohuri te mira kompiuterike dhe te gjuhes Angleze. Vendi i punes do te jete ne zyren e Agjensise.Telefonatat priten vetem ne oraret 09.00-14.00 dhe nga ora 18.00-20.30., Adresa: Prane Stadiumit Dinamo

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Agjenci dhe organizata turistike
Kelvin travel & tours, agjent

Telefon: 0684071401

Celular: 0672020960

Email: kelvin.tours@inbox.com


Botuar më 16/04/2018

Telefon
Email