Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

ELEKTRO-SERVIS Kërkon të punësojë Teknik

Përshkrim

Teknik riparimesh per elektro-shtepiake te vogla (SDA), Adresa: Rr. Shkelqim Fusha, Selite, Pallati "Matrix Konstruksion", Kati 0 dhe +1

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Elektroshtëpiake
Elektro-servis, teknik

Telefon: 0684027781


Botuar më 16/04/2018

Telefon