Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

ELEKTRO-SERVIS Kërkon të punësojë Ndihmes

Përshkrim

NDIHMES MAGAZINIER., Adresa: Rr. Shkelqim Fusha, Selite, Pallati "Matrix Konstruksion", Kati 0 dhe +1

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Elektroshtëpiake
Elektro-servis, ndihmes

Telefon: 0684027781


Botuar më 16/04/2018

Telefon