Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

RR. XHAVIT GJATA

porta nr 10, perballe me pallatin me shigjeta | 40 M2 | 14.000 Leke
Përshkrim

Jepen me qera 2 garzonier ne nje shtepi private, 30m² dhe, 40 M2, te mobiluar, njera per nje person dhe tjetra per dy persona 8000leke dhe

Karakteristika
Prona te patundshme, Qeradhenie, Garsoniere & 1+1
Rr. Xhavit Gjata, porta nr 10, perballe me pallatin me shigjeta, 40 M2, 14.000 leke

Telefon: 0682548608

14.000 leke

Botuar më 16/04/2018

Telefon