Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

KERKOJ TE PUNESOJ

Përshkrim

Punetore shtepie per hekur dhe pastrim, per nje here ne jave, 4-5 ore, 200 leke ora

Karakteristika
Sherbime te ndryshme, Ofroj, Punetore shtepie
Kerkoj te punesoj

Telefon: 0697265685


Botuar më 16/04/2018

Telefon