Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

TEK 21 DHJETORI, MBRAPA KONVIKTEVE

kerkohet nje djale per ndarje qeraje | 60 M2 | 5.500 Leke
Përshkrim

Te nje ap. 1+1, 60 M2, kati 2, i mobiluar, Uje dhe drita te perfshira ne cmim

Karakteristika
Prona te patundshme, Ndarje qeraje, Garsoniere & 1+1
TEK 21 DHJETORI, MBRAPA KONVIKTEVE, kerkohet nje djale per ndarje qeraje, 60 M2, 5.500 leke
I mobiluar, kati 2

Telefon: 0692592588

5.500 leke/person

Botuar më 16/04/2018

Telefon