Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

LINJA E PERPUNIMIT TE GJITHA PECIKLLAZEVE ME VAKUM

Përshkrim

Gjendja: shume e mire, Shitet linja e perpunimit te plastikeve pecikllaz me vakum. Dimensionet e makinerise 2m*1m. makineria eshte me modernia ne rajon me vadh gjerman. garantoj montim dhe asistence, Korce

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Linja prodhim-perpunimi
Linja e perpunimit te gjitha pecikllazeve me vakum, 80.000 euro

Telefon: 00355672014211

Celular: 00355672014211

Email: studioagimi@gmail.com

80.000,00 euro

Botuar më 16/04/2018

Telefon
Email