Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

Parukeri Kërkon të punësojë Punonjese

Përshkrim

(2 persona)per proçesin e krehjes. Mosha 18 – 25 vjeç. Me eksperience pune. Nga e Marta ne te Shtune turne te alternuara 8 orarsh e djele edhe e hena pushim, Adresa: ish Blloku

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Qëndra estetike, kozmetika, spa dhe shërbime
Parukeri, punonjese

Telefon: 0672798381


Botuar më 17/04/2018

Telefon