Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

Kerkohet Menaxher/e

Përshkrim

SHITJESH per Produkte Bulmeti. Mosha 25 – 40 vjeç. Te kete mbaruar arsimin e larte Finance Kontabel. Te disponoje patente te klasit III. Preferohet me eksperience pune. Paga 70.000 leke + %, Adresa: Tirane

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për industrinë ushqimore dhe pije
Kerkohet, menaxher/e

Telefon: 0674003970


Botuar më 17/04/2018

Telefon