Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

Albanian Highway Concession Kërkon të punësojë It

Përshkrim

SENIOR ENGINEERKUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARADiplome ne Informatike, Teknologjine e Informacionit, Shkenca Kompjuterike osene dege te ngjashme.Certifikimet ne Cisco, Microsoft perbejne avantazh.Njohuri te mira ne sistemet e operimit Windows/Linux, Servera & Storage,Sisteme Antivirus, Sisteme Kamerash etj.Te kete eksperience ne rrjetet informatike LAN, WAN.Te jete i komunikueshem.Te jete i gatshem per te ndjekur trajnime per projekte te caktuara (brenda dhejashte vendit)Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italianeTe interesuarit te dergojne C.V (me foto) ne adresen e-mail:

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime dhe punë për ndërtimin dhe punë publike
Albanian highway concession, it

Email: info@salillari.al


Botuar më 17/04/2018

Email