Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

SHITET URGJENT PER ARSYE EMIGRIMI ME CMIM OKAZION!! BIZNES KLINIKE DENTARE, ME PUNE DHE KLIENTELE TE NGRITUR PREJ 10 VITESH, XHIRO SHUME E KENAQSHME. ME NJE QERA MUJORE 40.000 LEKE/MUAJ.

Përshkrim

I kompletuar me: 2 poltrona dentare, grafi dixhitale, sensor dixhital, llambe zbardhimi, autoklav si dhe te gjitha paisjet dhe materialet perkatese. Adresa: Qyteti Studenti.

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet urgjent per arsye emigrimi me cmim okazion!! biznes klinike dentare, me pune dhe klientele te ngritur prej 10 vitesh, xhiro shume e kenaqshme. me nje qera mujore 40.000 leke/muaj., 10.000 euro

Telefon: 0682098680

10.000,00 euro

Botuar më 17/04/2018

Telefon