Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

SUPER OFERTE!! SHITET AKTIVITETI I BAR KAFE,

Përshkrim

Totalisht i kompletuar, aktualisht ne pune, biznes dhe klientele te ngritur prej vitesh, me nje xhiro te konsiderueshme. Shitet per arsye familjare., Rr. "Ura".

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Shitje/qera aktiviteti
Super oferte!! shitet aktiviteti i bar kafe,, 8.000 euro

Telefon: 0683576654

8.000,00 euro

Botuar më 23/03/2018

Telefon