Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PETRELE

fshati Qeha, | 138 M2 | 14.000.000 Leke

Shitet shtepi e re, 2 kateshe, sip.ndertimi secili kate, 138 M2, sip toke 2020m.

Botuar më 04/12/2020
14.000.000 leke

FSHATI MUSHJETA,

shitet shtepi fshati | 1.000 M2 | 4.500.000 Leke

Sip., 1.000 M2, uje dhe drita.

Botuar më 04/12/2020
4.500.000 leke

PETREL,

Fshati Hekal, njesia Petrele | 800 M2 | 4.500.000 Leke

Shitte shtepi e vjeter2 kateshe, me toke, 800 M2, Cmimi

Botuar më 04/12/2020
4.500.000 leke

KOMUNA BERZHID,

fshati Ibe | 1.300 M2 | 5.500.000 Leke

Shiten dy shtepi te vjetra, 1.300 M2

Botuar më 04/12/2020
5.500.000 leke

OKAZION!! VORE

fshati Muçaj | 650 M2 | 105.000 Euro

Shitet shtepi private 1 kateshe 2+1 (e adoptueshem ne 3+1), sip. ndertimi 130m² + toke, sip. totale, 650 M2, 1 banjo, i mobiluar, korridor 2.5 x 8m, ballkon 2.5 x 12m, me dokumenta te rregullta

Botuar më 02/12/2020
105.000,00 euro
)