Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

QYTETAR I SUKSESSHEM BANUES NE NYC (INXHINIER SHQIPTAR QE JETON NE AMERIKE) KERKON NJE GRUA TE BUKUR DHE TE KENDSHME SHQIPTARE. MOSHA IME MBI 40 VJEC

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Sherbime ne shtepi
Qytetar i suksesshem banues ne nyc (inxhinier shqiptar qe jeton ne amerike) kerkon nje grua te bukur dhe te kendshme shqiptare. mosha ime mbi 40 vjec
Përshkrim

Momentalisht ndodhem ne Tirane per rreth 1 muaj. Lutem: te jete nen 36 vjec. Dergoni nje foto dhe biografine per veten tuaj ne adresen e- emailit


Botuar më 20/08/2019

Telefon
Email