Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OFROHET KIRURGJI VASKULARE DHE ENDOVASKULARE!

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Te tjera
Ofrohet kirurgji vaskulare dhe endovaskulare!
Përshkrim

Nga mjeku grek, me pervoje te gjate pune, Dr. Kolokotronis Loudovikos. Ofron sherbime si: venat me varice, kembe diabetike, crregullime ereksioni,goditje-limfademes etj., Per te prenotuar viziten tuaj kontaktoni ne nr:


Botuar më 21/03/2019

Telefon