Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NE VLORE, KERKOHET NJE ZONJE PER KUJDESIN E NJE TE MOSHUAREJE

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Kujdestare
Ne vlore, kerkohet nje zonje per kujdesin e nje te moshuareje
Përshkrim

Orari 14:00-20:00, 6 dite ne jave, Te jete serioze dhe korrekte ne pune. Pagesa 12000 lek, Per me teper informacion lutemi te kontaktoni


Botuar më 15/04/2019

Telefon