Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KËRKOJMË PUNËTORE PËR PËRKUJDESJEN E FËMIJEVE (DJALI 13 VJEÇ DHE VAJZA 7 VJEÇE) SI DHE MIRËMBAJTJEN E SHTËPISË

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Baby sitter
Kërkojmë punëtore për përkujdesjen e fëmijeve (djali 13 vjeç dhe vajza 7 vjeçe) si dhe mirëmbajtjen e shtëpisë
Përshkrim

Per ne Zvicer. Për këdo të interesuar ju mirëmirëpresim!Kontaktoni viber ose whatsapp


Botuar më 18/08/2019

Telefon