Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOJ TE PUNESOJ KUJDESTARE PER 2 FEMIJE, MOSHA 3 DHE 5 VJEÇ.

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Baby sitter
Kerkoj te punesoj kujdestare per 2 femije, mosha 3 dhe 5 vjeç.
Përshkrim

Te kete eksperience pune ne Kopesht ose Shkolle Fillore. Puna 4 dite ne jave, 6 ore/dite. Paga 16.000 leke e cila do te diskutohet.


Botuar më 12/04/2019

Telefon