Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, ose per pastrim shtepie, Tirane

Botuar më 09/07/2020

KERKOJ BABYSITTER

Per femije 9 muajsh per tu perkujdesur gjate pushimeve ne jug per 1 muaj (mesi korrikut-mesi gushtit), mosha deri ne 50 vjec

Botuar më 09/07/2020
30.000 leke

KERKOHET NJE KUJDESTARE

Per kujdesin e nje zonje te moshuar, te qendroj 24h. Ofrohet page e kenashme+ushqim dhe fjetje, Tirane qender

Botuar më 09/07/2020

KERKOJ

Kujdestare me eksperience per 1 te moshur, kohe te plote 24 h. Kontakt ne Viber/Whatsup

Botuar më 08/07/2020

KERKOHET KUJDESTARE PER TE MOSHUAR

(femer). Preferohet me qendrim 24 ore, Komuna e Parisit

Botuar më 08/07/2020

KERKOJ TE PUNESOHEM SI KUJDESTARE PER GRUA TE MOSHUAR

24 ore, kam eksperince pune, jam 42 vjece, Tirane

Botuar më 08/07/2020

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE

Mosha 30-45 vjec, orari 11.00-19.00, Kompleksi Kontakt

Botuar më 08/07/2020
35.000 leke

JAM NJE ZONJE

Kerkoj te punesohem si kujdestare per te moshuar, kam eksperience pune, e disponueshme edhe per 24 ore

Botuar më 08/07/2020

JAM KUJDESTARE PER TE MOSHUAR

E disponueshme per sherbim 24h ne shtepine time., 4 Deshmoret

Botuar më 08/07/2020
)