Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOJ TE PUNESOHEM SI ADMINISTRATOR PALLATI

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Mirembajtje
Kerkoj te punesohem si administrator pallati
Përshkrim

Jam I paisur me licence dhe kursin perkates te bashkpronesise nga bashkia e Tiranes. Me eksperience pune 10 vjecare. Serioz dhe korrekt ne pune


Botuar më 23/05/2019

Telefon