Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE

Mosha deri ne 40 vjec, puna 8 orarsh, nga e hena ne te shtune, Tek Fresku

Botuar me 16/10/2018

KERKOJ

Kujdestare per te moshuar per 4 here ne jave, orari 08.00-14.00, 21 Dhjetori

Botuar me 16/10/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

(Babysitter) si kujdestare per femije. Jam 45 vjece. Me eksperience pune si edukatore. Orari i mbasdites pas ores 16:00, Tirane

Botuar me 16/10/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar

Botuar me 15/10/2018

KERKOHET PUNONJESE ME ARSIM TE LARTE

Qe te dije kompjuterin mire dhe te mirembaj mire vilen. Falas ushqimi dhe strehimi nga pronesia, Rr. "Jordan Misja", nr. 149, perballe me Shtypshkronjen Demokracia.

Botuar me 15/10/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si Baby Sitter. Kam eksperience pune jashte shtetit

Botuar me 15/10/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si punetore shtepie edhe vilash, jam 40 vjec, edhe per mbajtje femijesh 3-6 vjec, preferoj te punoj ne shtepi me te huaj, puna 5 dite te javes, di gjuhen Italiane

Botuar me 15/10/2018

KERKOJ

Te punesohem si baby sitter per femije nga mosha 3-10vjec. Ti shoqeroj per ne kopesht apo shkolle. Kam punuar si edukatore dhe mesuese, Adresa: Tek ish Parku i Autobuzave

Botuar me 13/10/2018

KERKOHET PUNONJESE SHTEPIE

Puna paradite orari 09:00 - 18:00. E diela pushim., Mosha 30-45 vjeç. Paga 25.000 leke

Botuar me 13/10/2018