Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, orari 08.00-16.00. Kam eksperience pune. Te djelen pushim, Tirane

Botuar më 21/08/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si pastruese ne ndonje institucion, ose pastruese shkallesh neper pallate dhe ambiente te tjera, jam korrekte ne pune

Botuar më 21/08/2018

KERKOJ KUJDESTARE

Per 2 femije, 6 vjec dhe 1.5 vjec. Orari punes 17.00-18.00, nga e hena ne te premte. Preferohet me banim afer zones, Kodra e priftit, tek Shkolla Mrekullia

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, puna mbasdite, 8-12 ore. Kam eksperience pune ne Itali

Botuar më 20/08/2018

KERKOHET PUNONJESE SHTEPIE

Me kohe te plote nga e hena ne te shtune., Te jete me banim prane zones se Tregut Elektrik. Paga e kenaqshme+siguracion

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ TE KUJDESEM PER NJE ZONJE TE MOSHUAR,

Kam ekspeience pune. Per me teper lutemi kontaktoni ne

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ

Punetore shtepie, mosha deri ne 40 vjec, orari 2 hereshe, te jete me banim afer zones, Rr. Babe Rexha, afer qendres Globe

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ

Te punesohem si kujdestare per te moshuar ne cdo ore te nates, Tirane

Botuar më 18/08/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM SI BABY SITTER

Femijen e marre ne shtepine time, jam e dashur dhe me eksperience per femijet. Nga ora 7.00 deri ne oret e vona.

Botuar më 18/08/2018