Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOJ TE KUJDESEM

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Kujdestare
Kerkoj te kujdesem
Përshkrim

Per 1 femije ne shtepine time. Me eksperience pune brenda dhe jashte vendit. Te jete familje serioze. Per te huaj dhe per shqiptare, Zona e Freskut


Botuar më 13/06/2019

Telefon