Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOJ KUJDESTARE PER TE MOSHUAR 83 VJEC (FEMER)

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Kujdestare
Kerkoj kujdestare per te moshuar 83 vjec (femer)
Përshkrim

Zonja do te kujdeset per te gjithe mireqenien e zonjes , turni paradite, orari 08.00 -18.00, mosha e preferuar 40-60 vjec. Kerkohen persona te kujdesshem dhe te perkushtuar, Rruga Frosina Plaku prane fakultetit te inxhinierise se Ndertimit


Botuar më 07/01/2022

Telefon
)