Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

JAM NJE ZONJE KERKOJ PUNE SI KUJDESARE PER TE MOSHUAR

Per 24 ore, jam me eksperienc 15vjecare, Banoj ne Tirane

Botuar më 23/10/2020

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si punetore shtepie, te gatuaj, hekuros. Jam njeri i rregullt. Kam eksperince pune, e disponuesheme nga e hena ne te premte

Botuar më 23/10/2020

KERKOJ TE PUNESOHEM SI KUJDESTARE

Per te moshuar(FEMER), jam me pervoje pune 12 vjet ne Greqi, jam e disponushme 24 ore, Tirane

Botuar më 21/10/2020

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar (zonje) ose femije te semure per turnin e nates, Tirane

Botuar më 21/10/2020

KERKOHET NJE ZONJE

Te jete korrekte dhe serioze per tu kujdesur per nje grua te moshuar. Sigurohet strehim dhe ushqim.Pagesa 500 mij lek!, Pa preokupime familjare, ideale te jete infermiere dhe e dale ne pension.

Botuar më 20/10/2020

KUJDESTARE SHTEPIE

Kerkojme nje zonje serioze dhe pa obligime , qe te sherbeje si kujdestare shtepie ne Gjermani me kohe te plote. Fillimi i menjehershem i punes .Vendbanimi dhe ngrenia e garantuar., Leipzig Gjermani

Botuar më 20/10/2020
1.000,00 euro/muaj

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE

Paga 1000 leke, puna 4 ore ne dite, 2 here ne jave, Tirane

Botuar më 20/10/2020
)