Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar (zonje) ose femije te semure per turnin e nates, Tirane

Botuar më 22/11/2019

KERKOHEN 2 KUJDESTARE PER TE MOSHUAR

Nje person turni i dhe nje turni II. pagesa e kenaqshme., Don Bosko

Botuar më 22/11/2019

KUJDESTARE

Mosha 40-50 vjec, te jete e sjellshme me femijet. ka dhe disa pun shtepiake. Kontakt vetem ne whatsapp/viber dhe skype. Per periudhen Janar-Mars, Zvicer

Botuar më 21/11/2019

KERKOJ NDIHMESE PER PASTRIMIN E SHTEPISE DHE PERKUJDESJEN PER FEMIJET

E hënë-e shtunë, 5 orë në ditë; 35-50 vjeç, Pranë Fakultetit Ekonomik (QS)

Botuar më 20/11/2019

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, turni 3 ose 4 ore paradite. Kam eksperience pune, Kombinat, Tirane

Botuar më 20/11/2019

KUJDESTARE

Kujdestare per nje zonje te moshuar . Momentalisht kemi nje zonje qe kujdeset, kerkojme nje zonje tjeter si ndihmese per ta ndihmuar, Tirane

Botuar më 20/11/2019

JAM KUJDESTARE

Jam kujdestare per moshen e trete, kam eksperience pune pune, kater ore mbasdite, Te xhamlleku

Botuar më 19/11/2019

KERKOHET PUNETORE SHTEPIE PER GATIM, PASTRIM DHE SHERBIMIN E FEMIJEVE

Paga 30.000 leke. Orari i punes 9.00-17.00, Rr. "5 Maji", Uzina Dinamo

Botuar më 19/11/2019

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, orari 08.00-16.00. Kam eksperience pune, Tirane

Botuar më 19/11/2019
)