Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET PUNETORE SHTEPIE NE NJE FAMILJE! TE KETE ARSIMIN E MESEM,

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Punetore shtepie
Kerkohet punetore shtepie ne nje familje! te kete arsimin e mesem,
Përshkrim

Te jete e komunikueshme si dhe te kete mundesi per te punuar ne 2 turne. Avantazh nese din te gatuaje ose te kete punuar me pare ne kete pozicion. Pagesa e mire + siguracion., Lutemi dergoni vetem me SMS: Emer, mbiemer, moshen, zonen ku banoni ne:


Botuar më 28/07/2020

Telefon
Email
)