Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET NJE ZONJE PER PASTRIM DHE HEKUROSJE NE AP. 3+1,

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Punetore shtepie
Kerkohet nje zonje per pastrim dhe hekurosje ne ap. 3+1,
Përshkrim

Puna 2-3 here ne jave, 6 ore ne dite. Te dije te perdori mire Hekurin., Bllok.


Botuar më 07/10/2019

Telefon
)