Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET KUJDESTAR (MASHKULL)

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Kujdestare
Kerkohet kujdestar (mashkull)
Përshkrim

Mosha 20-30 vjec, puna 4 here ne jave part time, mbasdite qe te punoje me nje djale te moshes 15 vjec. Mundesisht te kete mbaruar Institutin e Fiskultures, Psikologji, ose pune sociale. Te kete eksperience pune me femijet. Te jete njeri serioz, korrekt dhe punetor. Te jete njeri i komunikueshem dhe te jete i afte te menaxhoj raportet kofidenciale


Botuar më 15/01/2020

Telefon
)