Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET BABY SITTER, MOSHA 40 – 50 VJEÇ PER NE ZVICER PER KUJDESIN E NJE FEMIJE 7 VJET,

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Baby sitter
Kerkohet baby sitter, mosha 40 – 50 vjeç per ne zvicer per kujdesin e nje femije 7 vjet,
Përshkrim

Te kete eksperience pune. Udhetimi, ushqimi dhe fjetja e paguar


Botuar më 12/04/2019

Telefon