Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Punetore shtepie
Kerkohet
Përshkrim

Punonjese shtepie, te jete me eksperience pune dhe korrekte ne pune. Mosha 30-45 vjeç, Rr. “5 Maji”, mbrapa ish Fabrikes se Ajkes


Botuar më 11/06/2019

Telefon