Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JAM NJE ZONJE 50 VJECE

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Kujdestare
Jam nje zonje 50 vjece
Përshkrim

Kerkoj te punesohem si kujdestare per te moshuar, kam punuar ne Itali 5 vjet dhe 5 vjet ne Shqiperi, per moshen e trete e te semure, Rruga Bardhyl


Botuar më 12/06/2019

Telefon
Email