Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JAM DADO, 52 VJEÇ, ME ORIGJINE NGA KORCA, ME EKSPERIENCE 16 VITE

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Baby sitter
Jam dado, 52 vjeç, me origjine nga korca, me eksperience 16 vite
Përshkrim

Jam e paisur me çertifikate dhe kam punuar me agjensi.klarjeta


Botuar më 28/06/2022

Telefon
)