Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

DURRES, KERKOJ NJE ZONJE PER SHERBIM 24 ORESH

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Kujdestare
Durres, kerkoj nje zonje per sherbim 24 oresh
Përshkrim

Mosha 60 vjec e lart, pa preokupime familjare, per nje zoteri te moshuar, ne gjendje te mire shendetsore. Ofrohet strehim dhe ushqim si dhe nje page e diskutueshme mujore, DURRES


Botuar më 22/08/2019

Telefon