Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Saldator

Per punime te ndryshme. Mosha 35-45 vjeç, Adresa: Ish Artistikja, Porcelan

Botuar me 24/09/2018

Punime Mermeri Kërkon të punësojë Punonjes

Me ose pa eksperience pune. Paga e kenaqshme per personat me eksperience

Botuar me 24/09/2018

Firma Nk Furniture (aksesor mobilerie) Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Ne terren per lende te pare mobilerie. Te kete eksperience pune ne shitjet ne terren

Botuar me 24/09/2018

Kompania ECO RICIKLIM Kërkon të punësojë Punonjes

Punonjes me eksperience ne fushen e dezinfektimeve DDD. Te interesuarit te dergojne CV ne:

Botuar me 23/09/2018

Kompania ECO RICIKLIM Kërkon të punësojë Asistente zyre

Per ruajtjen e dokumentacioneve ne kapanonin e punes. Te interesuarit te dergojne CV ne:

Botuar me 23/09/2018

Saer Medical shpk Kërkon të punësojë Inxhinier

Elektronik ose Elektrik, i cili sapo ka perfunduar studimet e larta ne degen respektive. Kandidati i interesuar duhet te plotesoje kushtet e meposhtme. Te njohe shume mire gjuhen Angleze, njohja e nje gjuhe te dyte perben avantazh. Te kte aftesi te punes ne grup. Te jete i disponueshem te punoje me orare fleksibel. Te kete leje te drejtimit te automjetit.

Botuar me 23/09/2018

Kerkohet Punetore

Paketimi. Mosha deri ne 35 vjeç, Adresa: Tek rruga Siri Kodra. Te interesuarit te telefonojne ne:

Botuar me 20/09/2018

Pepa Group Kërkon të punësojë Drejtues

Teknik. Dega inxhinieri hidroteknike. Kriteret: Me eksperience pune mbi 5 vjet. Diploma per master shkencor para 5 vitesh ose I viteve te meparshme. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: info@pepagroup.al dhe reference nga vendet ku kane punuar me perpara, Adresa: km 0, prane Agna Group, Kashar Tirane

Botuar me 19/09/2018

Pepa Group Kërkon të punësojë Drejtues

Teknik. Dega inxhinieri mekanike. Kriteret: Me eksperience pune mbi 5 vjet. Diploma per master shkencor para 5 vitesh ose I viteve te meparshme. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: info@pepagroup.al dhe reference nga vendet ku kane punuar me perpara, Adresa: km 0, prane Agna Group, Kashar Tirane

Botuar me 19/09/2018

Firma S.A.M, e cila merret me prodhimin e veshjeve te printuara Kërkon të punësojë Grafist

Design. Kandidati per Grafist Designer duhet te dije te perdore programin Adobe Illustrator. Puna ka te beje me pozicionimin e kallepeve te veshjeve gati per printim. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e E-mailit: production@samwear.eu. Orari punes 07/00 – 15/30, nga e Hena – Premte, Adresa: Fushe Mezez, Kashar, prane Top Chanel. Per te interesuarit qe banojne larg fabrikes ju bejme me dije se kompania ka ne dispozicion furgon qe transporton punonjesit

Botuar me 17/09/2018