Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHOFER

Kerkohet

Kërkon të punësojë

Kriteret

Klasi C/D+cap. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com

Detyrat dhe Pagesa

40.000 leke

Kontakte

Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 10/11/2019

)