Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania Trust Distribution shpk Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: bekimskarra@yahoo.com, Adresa: Rr. Ne fund te Rr. “5 Maji”

Botuar më 27/05/2018

Kompania Trust Distribution shpk Kërkon të punësojë Menaxher/e

Shitje. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: bekimskarra@yahoo.com, Adresa: Rr. Ne fund te Rr. “5 Maji”

Botuar më 27/05/2018

Kompania Trust Distribution shpk Kërkon të punësojë Ekonomiste

(F) Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: bekimskarra@yahoo.com, Adresa: Rr. Ne fund te Rr. “5 Maji”

Botuar më 27/05/2018

Kerkohen Punetor

/ Punetore per ne fabrike. Page e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Keta"

Botuar më 27/05/2018

DAPO REKLAMA Kërkon të punësojë Punetor

Mashkull. Me ose pa eksperience pune. Punetor Reklamash per: Adezive, peçikllas, montime, konstruksione etj., Tiranë, Adresa: Rr. "Mine Peza", perballe Hotel Tafaj

Botuar më 25/05/2018

Biznes Kërkon të punësojë Financiere

Me eksperience pune ne fushen e bareve dhe restoranteve. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email-it tsb.group@hotmail.com, Tiranë, Adresa: Perballe Qendres Kristal

Botuar më 25/05/2018

Kancelari Infiniti Shops Kërkon të punësojë Ndihmes ekonomist/e

Kerkohet INVENTARIZUESE, te kete njohuri ekonomike ,Te dije te perdori programin Alfa Web , Puna do konsistoje me Palmar ,Te interesuarit te kontaktojne ne nr 0696868598 ose te dergojne cv tek infinitishops@gmail.com, Adresa: 50 metra afer qendres Kristal

Botuar më 23/05/2018

Kancelari Infiniti Shops Kërkon të punësojë Agjent marketingu

Te interesuarit te kontaktojne ne nr 0696868598 ose te dergojne cv tek infinitishops@gmail.com, Adresa: 50 metra afer qendres Kristal

Botuar më 23/05/2018

Kancelari Infiniti Shops Kërkon të punësojë Shitese

Orari full-time 08:00 me 16:00 dhe part-time 16:00 me 21:00 Te interesuarit te kontaktojne ne nr 0696868598 ose te dergojne cv tek infinitishops@gmail.com, Adresa: 50 metra afer qendres Kristal

Botuar më 23/05/2018

Firma S.A.M, e cila merret me prodhimin e veshjeve te printuara Kërkon të punësojë Grafist

Design. Kandidati per Grafist Designer duhet te dije te perdore programin Adobe Illustrator. Puna ka te beje me pozicionimin e kallepeve te veshjeve gati per printim. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e E-mailit: production@samwear.eu. Orari punes 07/00 – 15/30, nga e Hena – Premte, Adresa: Fushe Mezez, Kashar, prane Top Chanel. Per te interesuarit qe banojne larg fabrikes ju bejme me dije se kompania ka ne dispozicion furgon qe transporton punonjesit

Botuar më 22/05/2018