Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DYQANI PREMIUM WATCHES & JEWERLY TEK LIBRI UNIVERSITAR Kërkon të punësojë Shitese

Me kohe te plote. Siguracionet e paguara, paga e kenaqshme +bonuse mbi shitjet

Botuar më 16/03/2019

FABRIKA E PRODHIMIT TE MOBILJEVE Kërkon të punësojë Punonjese

(femer) per menaxhimin e porosive te klienteve.E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakultetit politeknik ose te ekonomise. Aplikantja duhet te jete diplomuar dhe nuk duhet te kete asnje kontakt me shkollen. Paga e kenaqshme. Mund te dergoni CV tuaja ne email:

Botuar më 16/03/2019

SHPSF “ADVANCET SAFEGUARD” Kerkon te punesoje 6 Punonjes sherbimi

Me moshe jo me te madhe se 50 vjeçPrioritet kane ata punonjes qe jane me certifikaten e P.SH, nuk perjashtohet nga mundesia edhe nen moshen me te re me kushte qe te kene mbaruar arsimin e mesem. Paga do te jete e kenaqshme sipas VKM Nr.809 dt.26.12.2019Intervista do te jete cdo fite nga e Hena-Shtune prej ores 9.00-17.00

Botuar më 14/03/2019

Kerkohet Punetor lavazhi

Me ksperience pune. Pagese me perqindje, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 14/03/2019

Dyqan Syzesh-Optik Kërkon të punësojë Punonjese

Mosha 22-45 VjeçTe kete aftesi shume te mira komunikimi, seriozitet dhe me afat te gjateTe kete experience ne shitje (eksperienca ne fusha te ngjashme perben avantazh)Ofrojme: Bonuse per shitje, siguracion 100%, kushte modernOrari I punes nga e hena ne te shtune 9.00-17.00, Adresa: Rr. “Don Bosko”, 5m larg unazes

Botuar më 14/03/2019

Homeplus Kërkon të punësojë Menaxher/e

Kontrata: Kohe e plote |

Arsimi: i larte, Kerkohet Menaxher/e per Zyre Imobiliare:Arsimi:Aplikanteve u kerkohet qe te kene arsim te larte. Aplikantit te perzgjedhur do ti ofrohet mundesia e trajnimit te plote.Aftesite e kerkuara:Aplikantet duhet te kene aftesi shume te mira komunikuese, aftesi shume te mira analitike dhe negocimi.Te kene aftesi shume te mira lidershipi duke luajtur rol mbikqyres ne te gjitha pozicionet.Te kene aftesi shume te mira ne mirembajtjen dhe krijimin e dokumentacionit.Njohja e programeve baze kompjuterike jane kusht per pozicionin.Ne nje perspektive afatgjate do te ofrohet mundesia e partneritetit.Detyrat1. Monitorimi dhe ekzekutimi i operacioneve te perditshme teknike te agjencise deri ne finalizim te plote.2. Nderveprimi dhe sigurimi i nje marredhenieje pozitive mes punonjesve brenda kompanise si dhe te punonjesve me klientet.3. Monitorimi i procesit te pergatitjes se dokumentave administrative dhe financiare.4. Pergatitja e raporteve periodike mbi aktivitetin e agjencise (raportet financiare, aktivitetin e agjenteve, stokut te pronave).5. Rekrutimi dhe trajnimi i stafit te agjencise. Kerkesa 1. Te jete mbi 26 vjec. 2. Referenca nga punedhenesit e merparshem.Dergoni CV-ne ne: info@homeplus.al, Tiranë, Adresa: Blloku

Botuar më 11/03/2019

Firme e Shperndarjes se Produkteve Ushqimore Kërkon të punësojë Shofer

Me patente te klasi B dhe eksperience pune. Mosha 25-35 vjeç. Kerkojme dhe ofrojme seriozitet dhe perkushtrim. Page e kenaqshme dhe sigurime, Adresa: Kamez

Botuar më 11/03/2019