Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES

Nje Kompani Degign Kerkon

Kriteret

Punonjes per adeziv. Kandidati duhet te jete i moshes 24-50 vjeç. Te kete eksperience pune ne aplikimin e adezivave per makina ose fasada. Orari i punes 8:00-16:30 e hene e shtune. Te interesuarit te kontaktojne ne numer telefoni ose te dergojne CV e tyre ne adresen emailit:

Detyrat dhe Pagesa

Sipas eksperiences

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 16/10/2020

)