Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania ECO RICIKLIM, kompani e krijuar per trajtimin e mbetjeve spitalore Kërkon të punësojë Shofer

Transporti me eksperience pune ne pozicionin e shoferit. Te interesuarit te dergojne CV ne:

Botuar më 13/02/2019

Kompania Go Taxi Kërkon të punësojë Shofer

Te jete I paisur me patente te klasit D, si dhe te kete deshmin e taksistit

Botuar më 11/02/2019

Gramm-A, (AAK) e liçencuar nga Ministria e Kultures Kërkon të punësojë Asistente zyre

/Sekretare. Per informacione kontakti, detyrat, kualifikimet, bashkangjitje te CV Ju lutemi shiko faqen e web-it: info@gramm-a.com ne rubtiken PUNO ME NE

Botuar më 08/02/2019

Gramm-A, (AAK) e liçencuar nga Ministria e Kultures Kërkon të punësojë Koordinatore

Vendor. Per informacione kontakti, detyrat, kualifikimet, bashkangjitje te CV Ju lutemi shiko faqen e web-it: info@gramm-a.com ne rubtiken PUNO ME NE

Botuar më 08/02/2019

Kompania Gizmo INTL Kërkon të punësojë Ekonomiste

Paga: e kenaqshme |

Te dije ne menyre te rrjedhshme anglishten dhe Microsoft Office, Tiranë

Botuar më 06/02/2019
e kenaqshme

Kompania Gizmo INTL Kërkon të punësojë Asistente

Paga: e kenaqshme |

Te dije ne menyre te rrjedhshme anglishten dhe Microsoft Office, Tiranë

Botuar më 06/02/2019
e kenaqshme