Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

TEKNIK Kerkohet

Paga: Paga e kenaqshme |

Kondicionesh. Te jete specialist ne montimin e tyre. Mosha 20-50 vjeç, Adresa: Rr. “Fortuzi”

Botuar më 21/10/2019
Paga e kenaqshme

EKONOMIST/E Kompani Konsulence Financiare Kërkon të punësojë

Paga: Me marreveshje |

Ftojme subjektet qe kane nevoje per sherbime /analiza financiare dhe ne mbajtjen e marredhenieve me shtetin, te kontaktojne ne nr e tel 0692545710 ose te dergojne email ne konsulence.financiare.tirane@gmail.com, Adresa: Don Bosko, Tiranë

Botuar më 20/10/2019
Me marreveshje

Kompani private Kërkon të punësojë Sekretare

Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane dhe Angleze dhe njohje baze te paketes MS OFFICE. Eksperienca eshte avantazh. Te interesuarit mund te dergojne nje CV me foto te cilet do kontaktohen nga persona pergjegjes per vazhdimesine. Email:

Botuar më 17/10/2019

Eco Riciklim Kërkon të punësojë Punetor

Impianti. Mosha deri ne 50 vjeç. Te jete i gatshem te punoje me turne dhe te jete bashkepunues. Personat e interesuar te kontaktojne

Botuar më 17/10/2019

AGJENT IMMOBILIAR REMAX INVEST Keni plane te medha? Jeni te hapur per sfida te reja dhe kerkoni sukses ne karrieren tuaj?Behuni pjese e kompanise LIDER ne bote te pasurive te paluajtshme, REMAX.Remax Invest eshte duke rekrutuar konsulent imobiliar enrgjik

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 500-100 euro |

Arsimi: i larte, Kriteret:Menaxhues i mire i kohes Aftesi negociuese.Aftesi per te punuar ne grup.Njohuri te gjuheve te huaja Anglisht, Italisht.Eksperience te meparshme ne shitje dhe sherbim klienti., eksperience te meparshme ne shitje dhe sherbim klienti., 25-45, ndermejtesimi i klienteve per shitje/blerje dhe qiramarrje/qiradhenie pronash, cfare ofrojme?mundesi rritje ne karriere.te ardhura te larta te gjeneruara ne baze te performanceswebsite profesional nderkombetartrajnime brenda dhe jashte vendit, Adresa: Rruga Bardhok Biba, Qender, Tiranë

Botuar më 16/10/2019
500-100 euro

PUNETOR MAGAZINE KOMPANIA KEAD SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme + bonuse |

25-35 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit., Adresa: Kashar, prane Emigres

Botuar më 15/10/2019
paga e kenaqshme + bonuse

PUNONJESE Fondacion Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Vajza per ne terren. Mosha 18 – 35 vjeç. Te jene te komunikueshme, Adresa: Rr. “Josif Pashko”

Botuar më 15/10/2019
paga e kenaqshme

Agjensia Sam Holidays tashme zgjeron aktivitetin e saj ne fushen e agjensise imobiliare Kërkon të punësojë Agjent/e imobiliar

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati/ja:- Te kete aftesi shume te mira komunikimi, te jete serioz/e.- Te kete perfunduar studimet e larta ne fakultetin Ekonomik - Pervoje pune ne agjensi imobiliare/ne shitje mbi 6 muaj.Te interesuar-it/at jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen elektronike: samholidaysal@gmail.com

Botuar më 15/10/2019

SHPERNDARES QENDRA DIETIKE "SILHOUETTE" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me motorr. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga e Dibres, tek vila "Gold"

Botuar më 12/10/2019
e kenaqshme
)